Shuttle-bussit Karjaan rautatieasemalta päivittäin la 27.6.-su 16.8.

Valitse haluamasi matkustuspäivä kalenterista. Lippu sisältää edestakaisen matkan Karjaa-Fiskars Village-Karjaa.
OSTA LIPUT, vain verkkokaupasta!
Tapahtuman päivämäärä
27.06.2020 - 16.08.2020
Aukioloajat
joka päivä 27.6.-16.8.2020
Pääsymaksu
6-12€
Osoite
Karjaan rautatieasema (Raide 2, bussipysäkki) - Fiskars - Karjaan rautatieasema,
Puhelinnumero
+358 20 439 2099
Saavu näppärästi Karjaan rautatieasemalle ja jatka matkaa bussilla Fiskars Villageen!
Valitse haluamasi matkustuspäivä kalenterista. Lippu sisältää edestakaisen matkan Karjaa-Fiskars Village-Karjaa. HUOM! Lippu tulee ostaa viimeistään päivää aikaisemmin.
  • 29.6.-16.8.2020 Lähtö Karjaan rautatieasemalta (Raide 2, bussipysäkki) klo 12.35 ja paluulähtö Fiskarsista torialueen bussipysäkiltä, osoitteesta Peltorivi 6, klo 18.05 
  • Juna saapuu raiteelle 3, josta matkustajien tulee siirtyä alikulkutunnelin kautta asemarakennusta kohti. Shuttle bussi odottaa Helsinkijunan saapumista ja laiturin tyhjentymistä, jonka jälkeen bussi lähtee kohti Fiskarsia. SIIRRYTHÄN VIIPYMÄTTÄ BUSSIA KOHTI.
Hinnat:  
Aikuiset: 12 € menopaluu  
Lapset, 4-17 vuotta: 6 € menopaluu  
Eläkeläiset ja opiskelijat: 8 €  
Näytä tulostettu lippu, tai sen mobiiliversio linja-auton kuljettajalle ennen lähtöä. Lippu on henkilökohtainen. Alennusryhmien tulee varautua näyttämään alennukseen oikeuttava todiste (eläkeläis- tai opiskelijakortti). Säästä lippu myös paluumatkalle.  HUOM! Lippu tulee ostaa viimeistään päivää aikaisemmin. BUSSISTA EI VOI OSTAA LIPPUA. Jos haluat ostaa lipun samana päivänä, osta seuraavan päivän lippu ja soita ja ilmoita asiasta numeroon +358 20 439 2099.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi