SLOW FOOD Festival 2019

Slow Food festival täyttää 10 vuotta ja sitä juhlitaan lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna uudessa tapahtumatilassa, Puimalassa.
Tapahtuman päivämäärä
05.10.2019 - 06.10.2019
Aukioloajat
la - su 10 - 16
Pääsymaksu
2€, lapset alle 12v ilmaiseksi.
Osoite
Puimala, Malcolmintie 10, 10470 Fiskars

Slow Food festival on Suomen suurin lähiruokatapahtuma ja yksi Fiskarsin pidetymmistä tapahtumista. Festivaali tuo yhteen lähes 100 ruokatuottajaa ja -myyjää, tarjoten lähiruokaa, joka on reilusti tuotettua ja taatusti maukasta! Mukana mm. liha-, hunaja- ja juustotuottajia, lammastiloja, marjastajia ja hillon tekijöitä, lihajalosteita kuten makkaraa, ja tietenkin maanviljelijöitä jotka myyvät viljatuotteita, juureksia ja kauden kasviksia. Aikaa kannattaa varata myös syömiselle sillä Fiskarsin ja lähialueen ravintolat ja juomatuottajat ovat paikalla tarjoilemassa lähellä tuotettuja makuja!

Tekemistä koko perheelle

Slow Food festivaaliin kannattaa ottaa mukaan perheen pienimmätkin, koska heille riittää maisteltavaa ja hämmästeltävää. Lapsille järjestetään lauantaina klo 11 FlipFlop ilmaiskonsertti. Nähtävänä mm. eläimiä ja maatalouskoneita. Yliääräiset energiat voi purkaa vaikka Fiskarsin leikkipuistossa tai skeittipuistossa. Tapahtuma-aluella on helppo kulkea rattaiden kanssa.

Saapuminen ja pysäköinti

Tapahtumatilana toimii Puimala, Malcolmintie 10, 10470 Fiskars. Kartassa nro 28.  Pysäköinti järjestetään Puimalan taakse, Malcolmintien toiselle puolelle olevalle alueelle, sekä Torin ja Lukaalin p-paikoille. Lisätietoja lähempänä tapahtumaa.

Linja-auto liikennöi Karjaan juna-asemalta Fiskarsiin lauantaina klo. 9.45 ja 10.45 ja takaisin Fiskarsista 14.45 ja 15.45. Hinnat 5€/suunta, ei ennakkovarausta.

Mietityttääkö Fiskarsiin kulkeminen? DriveNow:n kaupunkiautolla pääset kätevästi Fiskarsiin.

Uskomattoman helppo vuokraus:

  • Avaa sovellus ja valitse lähin BMW tai MINI
  • Valitse haluamasi tuntipaketti ja lähde liikkeelle
    Kaikki hoituu pelkällä sovelluksella: vuokraus, maksu ja auton avaaminen.

Katso lisää osoitteesta: www.drive-now.com/fi/fi/special/hki-00-20-fiskars?prc=FISKARS

Maksut

Sisäänpääsymaksu 2€ peritään tapahtuma-alueelle tultaessa. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät alueelle maksutta.

Esteettömyys

Tapahtumatila ja wc-tilat ovat estettömiä. Inva pysäköinti sijoitetaan tapahtumatilan välittömään läheisyyteen. Lisätietoja lähempänä tapahtumaa.

Majoitus

Mikäli haluat ottaa kaiken irti lähiruokaviikonlopusta suosittelemme yöpymään Fiskarsissa tai lähialueella. Katso majoitusvaihtoehdot täältä. 

Festivaalin järjestäjänä toimii: Slow Food Västnyland rf.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: styrelsen@slowfoodvastnyland.org. Lehdistötilaisuus Helsingissä, Hotelli St. George, Wintergarden Yrjönkatu 13, 2.10 klo 10.

Tilaisuudessa esitellään kirja ”Makumatkalla Länsi-Uudellamaalla”. Ilmoittaudu tiedotustilaisuuteen: bok@slowfoodvastnyland.org tai ‪040 524 7743, Bitte Westerlund. Ilmoittautuminen viimeistään 1.10 klo.16. Rajoitettu osallistujamäärä.

Lämpimästi tervetuloa!

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi