Täällä taiteilijan kanssa -opastukset

Onoman Täällä-näyttelyyn pääsee tutustumaan kesälauantaisin taiteilijoiden opastamana ”Täällä taiteilijan kanssa” -opastuksilla. Jokainen taiteilijaopastus on taiteilijan tarjoama uniikki elämys.
Tapahtuman päivämäärä
19.06.2021 - 21.08.2021
Pääsymaksu
17€
Osoite
Kuparipaja, Kuparivasarantie 5, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)50 440 3727
Sähköposti

Opastuksille on hyvä ostaa lippu etukäteen, sillä osallistujamäärä on rajattu 15 hlö/opastus. Osta lippu (17€) Onoman verkkokaupasta. Lipun hinta sisältää sisäänpääsyn näyttelyyn.

  • La 19.6. klo 14-15 Katri Pailos

Katri on kuvataiteilija, jonka pääasiallinen kuvallinen ilmaisuväline on akvarelli. Hänen työnsä ottavat usein kantaa luonnon puolesta. Onoman jäsen vuodesta 2005.

  • La 10.7. klo 14-15 Satu Tamminen

Satu Tamminen on keraamikko, muotoilija ja osuuskunnan kunniajäsen. Hän on yksi Onoman perustajajäsenistä vuodelta 1996.

  • La 31.7. klo 14-15 Piitu Nykopp

Taiteilijana Piitua kiinnostavat kuvataiteen ja käsityön rajapinnat. Yhtenä monipuolisena ja vahvana ilmaisuvälineenä on jo pitkään ollut nukke. Nukketaiteeseen hän on yhdistää vahvuutensa niin taiteilijana kuin kädentaitajanakin. Materiaalien ja tekniikoiden kehittelyllä hän pyrkii uudistamaan ja pitämään  ilmaisutapansa tuoreena. Ekologisuus on valinnoissa tärkeässä roolissa. Piitu on ollut Onoman jäsen vuodesta 2014.

  • La 7.8. klo 14-15 Erica Mena

A Poet & Book Artist Erica Mena. Onoma member since 2020. If wanted, Erica’s tour is multilingual (English, Spanish and maybe little bit in Finnish as well).

  • La 14.8. klo 14-15 Viivi Varesvuo

Viivi Varesvuo on ollut Onomassa jäsenenä alusta saakka, vuodesta 1996. Täällä-näyttelyä varten hän on tutkinut rakastamiaan peuroja pihamaallaan ja antanut niiden elää keramiikan ja lasitteiden välityksellä näyttelyteoksiin. Loputon positiivinen suo tutkia ja löytää uutta ilmaisuun!

  • La 21.8. klo 14-15 Kirsti Doukas

Kirsti Doukas on pitkän linjan korumuotoilija ja sarjatuotannon moniottelija. Hän on kiinnostunut uusista teknologioista, tulevaisuuden tutkimuksesta ja korumuotoilukoulutuksen tulevaisuudesta. Osuuskunnan jäsen vuodesta 2006.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi