PERUTTU- Tammisaaren Kesäkonsertit, Suurkonsertti- Vanha Veitsitehdas

PERUTTU Tammisaaren Kesäkonsertit on Suomalaisen Kamariorkesterin tunnetuin ja suosituin tapahtuma. Konserteissa nautitaan korkeatasoisesta musiikista ja elokuisista illoista mm. kapellimestari Jukka-Pekka Sarasteen luotsaamana.
Tapahtuman päivämäärä
08.08.2020
Aukioloajat
la klo 17-20
Pääsymaksu
alkaen 41,50€
Osoite
Vanha Veitsitehdas, Peltorivi 7-9, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 19 289 2780
Sähköposti

Tammisaaren kesäkonsertit siirtyvät ensi kesään

Vuodesta 2000 alkaen järjestetty Suomalaisen Kamariorkesterin kesäkonserttisarja Tammisaaressa ja Fiskarsissa peruuntuu tältä kesältä koronaviruspandemian vuoksi. Vaikka maan hallituksen päätös yli 500 hengen tapahtumien kieltämisestä ulottuu nyt heinäkuun loppuun asti, sen vaikutus elokuun alussa järjestettävän tapahtuman järjestelyihin on suuri.

Tautitilanteen kehittyminen ja sen aiheuttamat mahdolliset uudet linjaukset sekä vastuu yleisön ja esiintyjien turvallisuudesta olivat ne syyt, joiden perusteella  Suomalainen Kamariorkesteri ry ja Raaseporin kaupunki päättivät, ettei konsertteja tänä vuonna järjestetä.

Tammisaaren kesäkonsertit järjestetään seuraavan kerran  4.-8.8.2021 Tammisaaressa ja Fiskarsissa. Ohjelmasta, lipunmyynnin alkamisesta ja mahdollisista muista tapahtumista syksyllä 2020 tiedotetaan erikseen.

Tämän kesän konsertteihin ostettujen lippujen takaisinmaksua varten pyydämme ottamaan yhteyttä Luckan Raseborgiin,  raseborg@luckan.fi tai puh. 044-017 0176 (ark. klo 9-16). HUOM! Luckanin asiakaspalvelupiste on toistaiseksi suljettu vierailijoilta. 

LAUANTAI 8.8.2020 KELLO 17, FISKARSIN VANHA VEITSITEHDAS

Suomalainen Kamariorkesteri
Jukka-Pekka Saraste, kapellimestari
Truls Mørk, sello
LEAD! The Orchestra Projectin opiskelijoita

Avausteos/joht. LEAD! -kapellimestarivalmennettava
Edward Elgar: Sellokonsertto
Pjotr Tšaikovski: Sinfonia nro 4

 

Osta liput tästä

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi