TANSSIVA METEORIITTI – Mitä on aikalaisuus, meille yhteinen aika?

Tapahtuma tuo yhteen tanssi – ja esitystaiteen ja kuvataiteen tekijöitä ja ajankohtaista tieteellistä tutkimusta ja ajattelua. Se on pilottihanke biennalelle, josta rakennetaan esittävien taiteiden ja ajankohtaisen taidefilosofisen keskustelun foorumi.
Tapahtuman päivämäärä
27.07.2021 - 01.08.2021
Aukioloajat
27.7.-1.8.2021
Osoite
Makasiini, Fiskarsintie 333, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0) 40 516 8705
Sähköposti

Viikon ohjelma:

 

Tiistai 27.7

  • Klo 15-16 Omanlainen peilikuva, iso marionetti ja Aapo Repo, nukketeatteri Reaktori. Vapaa pääsy.
  • Klo 18-20 Kuvataiteilija Daniel Enckellin näyttelyn avajaiset. Kuvataidenäyttely on avoinna 28.7-31.7 klo 11-18 ja 1.8 klo 11-14.
  • Klo 20-21 Beauty of Shibari. Esiintyjät Saara ja Jarno Kantanen. Vapaa pääsy. K18

 

Keskiviikko 28.7

  • Klo 15-17 Art Matters -keskustelu Aikalaisuus. Tähtitieteilijä Joni Tammi, Metsähovin radio-observatorio, filosofi, muusikko Hermanni Yli-Tepsa ja meteorologi Timo Vesala, Helsingin yliopisto, Ilmakehätieteiden keskus. Keskustelut toteutetaan yhteistyössä Radio Fiskarsin kanssa.
  • Klo 19-20 Punaisesta kyyneleestä Sinisempään yöhön -Mielleyhtymiä leffoista ja ilmastonmuutoksesta. Timo Vesala, Helsingin yliopisto, Ilmakehätieteiden keskus.

 

Torstai 29.7

  • Klo 15-17 Art Matters -keskustelu Narratiivisuus. Professori Hanna Meretoja, Turun yliopiston yleisen kirjallisuustieteen professori, kertomusteoreetikko ja kirjailija Matias Riikonen. Keskustelut toteutetaan yhteistyössä Radio Fiskarsin kanssa.

 

Perjantai 30.7, Lauantai 31.7 & Sunnuntai 1.8

  • Epilogue Rotterdam esitykset: Pe 30.7. klo 19, la 31.7. klo 19 & su 1.8. klo 15
  • Epilogue Rotterdam esityksiin kannattaa liput ostaa ennakkoon Täällä -näyttelyn lipunmyynnin yhteydessä (karstassa nro 6). Paikkoja rajoitetusti. Liput 20 € / 15 € (käsittää sekä Täällä-näyttelylipun että pääsylipun esitykseen.)
  • Esitys sisältää voimakkaita kohtauksia. Esitystä ei suositella alle 18-vuotiaille ja herkille katsojille.

Kuvataideäyttelyn aukioloaikoina on nähtävillä Saine Ensemblen tuottamia tanssilyhytelokuvia sarjasta Rule of Capture sekä tanssitaiteilijoiden Maija Hoiskon ja Inari Salmivaaran kinesteettinen teos Minä olen museo.

Tanssiva Meteoriitti -tapahtuman tuottaa Saine Ensemble ja se toteutetaan yhteistyössä ja osana Onoman ”Täällä” 25-vuotisjuhlanäyttelyä. Päärahoittaja on Sophie von Julin stiftelse.

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi