”The City as a Mine” Willem Heeffer näyttely

The City as a Mine -projektissaan Heeffer tutkii pääkaupunkiseudun tehtaiden ylijäämän ja kierrätettävien materiaalien erilaisia käyttömahdollisuuksia
Tapahtuman päivämäärä
16.06.2020 - 12.07.2020
Aukioloajat
ma-su klo 11-17
Pääsymaksu
vapaa pääsy
Linkkejä
Osoite
Makasiini, Fiskarsintie 333, 10470 Fiskars

”The City as a Mine”

Willem Heeffer

 

VS Galleryssa VANJA SEA & friends -liikkeen yläkerrassa

Fiskarsintie 333 (viljamakasiini)

16.6.‒12.7.2020

Ma-su 11-17

 

 

Niin sisustus- ja tilasuunnittelun, teollisen muotoilun kuin arkkitehtuurin parissa työskennellyt helsinkiläistynyt hollantilaismuotoilija Willem Heeffer esittelee töitään The City as a Mine -näyttelyssä VS Galleryssä kuukauden ajan.

 

The City as a Mine -projektissaan Heeffer tutkii pääkaupunkiseudun tehtaiden ylijäämän ja kierrätettävien materiaalien erilaisia käyttömahdollisuuksia. Ajatuksena on ollut kerätä käyttökelpoinen materiaali ennen sen päätymistä kaatopaikalle tai kierrätykseen.

Samalla kun Heeffer on inventoinut kaupungin ylijäämämateriaalia, on lopputuloksena syntynyt sarja taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti hyödyllisiä sisustusesineitä.

 

Massakuluttamisen ja lyhyen elinkaaren omaavien tuotteiden aikana The City as a Mine pyrkii korostamaan materiaalien ja esineiden merkityksellisyyttä. Tavoitteena on luoda vahvempaa yhteyttä niin esineiden, niiden omistajien kuin koko ekosysteemin välillä tuomalla esille tuotteiden valmistusvaiheet ja tarinat tuotteiden takana.

 

 

 

 

 

Willem Heeffer

info@willemheeffer.nl

www.willemheeffer.nl

 

www.vsgallery.fi

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi