Tervetuloa Fiskarsiin!

Fiskars Village sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä länteen, Raaseporin kaupungissa. Fiskars Village on palkittu parhaana kotimaan matkakohteena vuonna 2016 ja Euroopan Kommission ja Visit Finlandin Culture EDEN in Finland palkinnolla 2018. Vanha ruukkikylä on paitsi matkakohde, myös reilun 500 asukkaan koti.

Fiskarsista löytyy putiikkien, pajojen, hotellien ja ravintoloiden lisäksi koulu, päiväkoti ja kattavasti muita palveluija ja yrityksiä.

MUUTOKSIA PALVELUIDEN AUKIOLOAIJOISSA

Hyvä vierailijamme,

Viranomaisten koronaviruksen johdosta antamien määräysten ja suositusten vuoksi osa Fiskarsin ruukin toimijoista supistaa aukioloaikojaan toistaiseksi. Rajoitetuilla aukioloajoilla pystymme paremmin hallitsemaan ihmismääriä ja täten pienentämään tartuntariskiä. Osa palveluiden aukioloajoista on päivitetty sivuillemme: www.fiskarsvillage.fi.  Tilanne voi kuitenkin nopeasti muuttua, joten suosittelemme olemaan yhteydessä suoraan yritykseen aukioloaikoihin ja palvelun saatavuuteen liittyen. Yritysten yhteystiedot löytyvät seuraavilta sivuilta:

Pajat ja putiikit: https://www.fiskarsvillage.fi/putiikit-ja-palvelut/

Ravintolat ja kahvilat: https://www.fiskarsvillage.fi/ruoka-ja-juoma/

Majoitus: https://www.fiskarsvillage.fi/majoitus/

Matkailuneuvontamme palvelee sähköisesti ja puhelimitse arkisin klo 10-16 osoitteessa fiskarsvillage@fiskars.com ja numerossa: 020 439 2099. Matkailuneuvontapisteemme torialueella palvelee 29.5.-31.8. ma-su klo 10-17.

Vastaamme mielellämme kaikkiin vierailuunne liittyviin kysymyksiin.

Pyrimme tiedottamaan kaikista muutoksista mahdollisimman pian.

Hyvää vointia kaikille toivottaa Fiskars Village – tiimi

 

TÄRKEITÄ OHJEITA VIERAILIJOILLEMME

Osa Fiskarsin putiikeista ja pajoista on avoinna normaalisti vierailijoille. Suosittelemme olemaan yhteydessä suoraan yrityksiin koskien tiedusteluja aukioloajoista tai palveluiden saatavuudesta ja seuraamaan samalla meidän verkkosivujamme: www.fiskarsvillage.fi.

Vierailijoitamme pyydämme pitämään normaalia pidempää fyysistä etäisyyttä asiakaspalvelijoihin ja muihin asiakkaisiin. Olemme tehostaneet yleisölle tarkoitettujen WC-tilojen sekä matkailuneuvonnan siivousta ja varmistaneet, että tiloistamme löytyy saippuaa ja käsien desinfiointiainetta.

Pyydämme noudattamaan yleisiä koronaviruksen torjuntaan liittyviä THL:än ohjeistuksia ja välttämään ruukin liiketiloihin tulemista, mikäli teillä ilmenee flunssan oireita. Näin turvaamme niin asiakaspalvelijoiden kuin muiden asiakkaiden terveyden ja samalla yhdessä torjumme tartunnan leviämistä.

Matkailuneuvontamme vastaa mielellään vierailuunne liittyvissä kysymyksissä: fiskarsvillage@fiskars.com ja 020 439 2099.

 

 

 

Sijainti

GPS-osoite: Fiskars [60°7'48"N, 23°32'40"E]

Navigaattoriosoite: Peltorivi 1, Fiskars, tulet torin parkkipaikalle.

Fiskars sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä länteen, Raaseporin kaupungissa. Helsingistä pääsee bussilla tai junalla Karjaalle noin tunnissa, ja noin 15 kilometrin loppumatka Fiskarsiin sujuu taksilla tai paikallisella linja-autolla. Huomioithan, että bussiyhteyksiä ei ole viikonloppuisin.

 

Hyvä tietää

Miten pääsen parhaiten kohteeseen?

Helsingistä pääsee bussilla tai junalla Karjaalle noin tunnissa, ja noin 15 kilometrin loppumatka Fiskarsiin sujuu taksilla, paikallisella linja-autolla, tai vaikkapa pyörällä. Huomioithan, että bussiyhteyksiä ei ole viikonloppuisin.

GPS-osoite: Fiskars [60°7’48″N, 23°32’40″E]. Navigaattori osoitteella Peltorivi 1, Fiskars, tulet torin parkkipaikalle. Lähin rautatieasema on Karjaa ja lähin lentokenttä Helsinki-Vantaa.

Junien aikataulut: www.vr.fi

Linja-autojen aikataulut: www.matkahuolto.fi

 

Pääsymaksut

Alueelle ei ole pääsymaksua ja pysäköinti ruukissa on maksutonta (poislukien tietyt tapahtumat). Fiskarsin museo ja kesä- ja talvinäyttelyt ovat pääsymaksullisia.

Fiskars Village on myös koti

Pyydämme vierailijoita kunnioittamaan asukkaiden kotirauhaa kulkemalla karttaan merkittyjä reittejä.

Aukioloajat

Fiskars Village on avoinna ympäri vuoden. Osa palveluista ovat avoinna kesäkuukausina, mutta moni palveluista myös ympärivuotisesti. Tarkemmat palveluiden aukioloajat löytyvät täältä 

Pankkiautomaatti

Fiskars Villagessa ei ole pankkiautomaattia vaan lähin löytyy Pohjan keskustasta S-marketin edustalta osoitteesta Pohjantie 2.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Ravintola Kuparipajaan ja Fiskars Wärdshus-ravintolaan sekä kahviloihimme. Hotel Tegelistä ja Fiskars Wärdshus-hotellista löytyvät myös huoneet lemmikkien kanssa matkustaville.

Matkailuneuvontaa

Matkailuneuvonta on avoinna Kasarmi 1852-rakennuksessa (Fiskarsintie 360)  ke-su klo 10-17. Neuvonnasta saat vinkkejä ruukkivierailuun ja alueen karttoja. Myynnissä postikortteja ja Fiskars Village-tuotteita. Matkailuneuvonnan tavoitat ympäri vuoden: 020 439 2099 ja fiskarsvillage@fiskars.com. 

 

 

Lasten Fiskars

Reissussa lasten kanssa? Lasten Fiskars -sivulle olemme koostaneet muutamia vinkkejä ja hyödyllisiä tietoja sinulle, joka vierailet lasten kanssa. Jotta vierailu olisi mahdollisimman sujuva ja mukava, suosittelemme tarkistamaan palveluiden sijainnit ja aukioloajat etukäteen.

Lasten Fiskars

Palautteesi on meille tärkeää!

Keräämme aktiivisesti palautetta asiakkailtamme. Kiitos tärkeästä palautteestasi!


KokousVirkistys-tykypäiväHäätPerhejuhlat

Global Top 100 Sustainable Destinations 2019

Green Destinations

Vuoden kotimainen matkakohde 2019

Finnish Travel Gala 2019 – SMAL

Culture EDEN
In Finland 2017

Vuoden kotimaan matkakohde 2015,

Matkailutoimittajien Kilta ry

Certificate of Excellence 2018

Tripadvisor

”Fiskars is a popular place – a thriving, 600-strong community of artists and craftspeople”

Wallpaper – toukokuu 2019

 

“Fiskars is an attractive place by any measure”

Aug 2018

“Captivating rural charm”

Aug 2017

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi