Tervetuloa Fiskarsiin!

Fiskars Village sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä länteen, Raaseporin kaupungissa. Fiskars Village on palkittu parhaana kotimaan matkakohteena vuonna 2016 ja Euroopan Kommission ja Visit Finlandin Culture EDEN in Finland palkinnolla 2018. Vanha ruukkikylä on paitsi matkakohde, myös reilun 500 asukkaan koti.

Fiskarsista löytyy putiikkien, pajojen, hotellien ja ravintoloiden lisäksi koulu, päiväkoti ja kattavasti muita palveluija ja yrityksiä.

Hyvä vierailijamme,

Fiskars Villagen palvelut ovat avautuneet vaiheittain 1.6.2020 alkaen ja nyt kaikki palvelumme ovat avoinna. Tarkemmat palveluiden aukioloajat löytyvät www.fiskarsvillage-sivuilta sekä toimijoiden omilta kotisivuilta.

Jotta vierailusi ruukissa olisi mahdollisimman miellyttävä ja turvallinen, olemme tehostaneet siivousta, rajanneet kävijämääriä museoissa ja näyttelyssä sekä kiinnittäneet ruukkiin oransseja tarroja muistuttamaan turvavälien tärkeydestä. Lisäksi käsidesipisteitä on lisätty ja osalla toimijoistamme on käytössä asiakaspalvelussa pleksit. Huomioithan vierailusi aikana myös hyvän käsihygienian ja suosithan ostoksissasi korttimaksua.

Matkailuneuvontamme auttaa teitä kaikissa vierailuun liittyvissä kysymyksissä ti-su klo 10-17 osoitteessa Peltorivi 6 sekä päivittäin puhelimitse numerossa 020 439 2099.

Ihanaa ja turvallista ruukkivierailua!

 

 

 

Sijainti

GPS-osoite: Fiskars [60°7'48"N, 23°32'40"E]

Navigaattoriosoite: Peltorivi 1, Fiskars, tulet torin parkkipaikalle.

Fiskars sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä länteen, Raaseporin kaupungissa. Helsingistä pääsee bussilla tai junalla Karjaalle noin tunnissa, ja noin 15 kilometrin loppumatka Fiskarsiin sujuu taksilla, paikallisella linja-autolla tai polkupyörräillen. Huomioithan, että bussiyhteyksiä ei ole viikonloppuisin.

 

Hyvä tietää

Miten pääsen parhaiten kohteeseen?

Helsingistä pääsee bussilla tai junalla Karjaalle noin tunnissa, ja noin 15 kilometrin loppumatka Fiskarsiin sujuu meidän Shuttle kuljetuksella.

GPS-osoite: Fiskars [60°7’48″N, 23°32’40″E]. Navigaattori osoitteella Peltorivi 1, Fiskars, tulet torin parkkipaikalle. Lähin rautatieasema on Karjaa ja lähin lentokenttä Helsinki-Vantaa.

Junien aikataulut: www.vr.fi

Linja-autojen aikataulut: www.matkahuolto.fi

 

Shuttle-bussit Karjaan rautatieasemalta päivittäin  29.6.-su 16.8.

Shuttle-bussit Karjaan rautatieasemalta

Fiskars Villageen päivittäin  27.6.- 16.8.2020

Lähtö Karjaalta klo 12.35 ja paluu Fiskarsista klo 18.05.

Liput vain verkkokaupan kautta!

Pääsymaksut

Alueelle ei ole pääsymaksua ja pysäköinti ruukissa on maksutonta (poislukien tietyt suuremmat tapahtumat). Fiskarsin museo ja kesä- ja talvinäyttelyt ovat pääsymaksullisia.

Fiskars Village on myös koti

Pyydämme vierailijoita kunnioittamaan asukkaiden kotirauhaa kulkemalla karttaan merkittyjä reittejä.

Aukioloajat

Fiskars Village on avoinna ympäri vuoden. Osa palveluista ovat avoinna kesäkuukausina, mutta moni palveluista myös ympärivuotisesti. Tarkemmat palveluiden aukioloajat löytyvät täältä 

Pankkiautomaatti

Fiskars Villagessa ei ole pankkiautomaattia vaan lähin löytyy Pohjan keskustasta S-marketin edustalta osoitteesta Pohjantie 2.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Ravintola Kuparipajaan ja Fiskars Wärdshus-ravintolaan sekä kahviloihimme. Hotel Tegelistä ja Fiskars Wärdshus-hotellista löytyvät myös huoneet lemmikkien kanssa matkustaville.

Matkailuneuvontaa

Matkailuneuvonta on avoinna torin laidalla osoitteessa Peltorivi 6 ti-su klo 10-17. Neuvonnasta saat vinkkejä ruukkivierailuun ja alueen karttoja. Myynnissä postikortteja ja Fiskars Village-tuotteita. Matkailuneuvonnan tavoitat ympäri vuoden: 020 439 2099 ja fiskarsvillage@fiskars.com. 

 

 

Lasten Fiskars

Reissussa lasten kanssa? Lasten Fiskars -sivulle olemme koostaneet muutamia vinkkejä ja hyödyllisiä tietoja sinulle, joka vierailet lasten kanssa. Jotta vierailu olisi mahdollisimman sujuva ja mukava, suosittelemme tarkistamaan palveluiden sijainnit ja aukioloajat etukäteen.

Lasten Fiskars

Palautteesi on meille tärkeää!

Keräämme aktiivisesti palautetta asiakkailtamme. Kiitos tärkeästä palautteestasi!


KokousVirkistys-tykypäiväHäätPerhejuhlat

Global Top 100 Sustainable Destinations 2019

Green Destinations

Vuoden kotimainen matkakohde 2019

Finnish Travel Gala 2019 – SMAL

Culture EDEN
In Finland 2017

Vuoden kotimaan matkakohde 2015,

Matkailutoimittajien Kilta ry

Certificate of Excellence 2018

Tripadvisor

”Fiskars is a popular place – a thriving, 600-strong community of artists and craftspeople”

Wallpaper – toukokuu 2019

 

“Fiskars is an attractive place by any measure”

Aug 2018

“Captivating rural charm”

Aug 2017

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi