Yritystilaisuudet kampanjahinnoin 2019

Meille on tärkeää tarjota ryhmillemme, sekä pienille että suurille unohtumattomia ja rentoja elämyksiä. Fiskarsin Ruukin monipuoliset tilat ja ainutlaatuinen miljöö tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisten yritystapahtumien, kokousten ja asiakastilaisuuksien järjestämiselle. Loppuvuoteen olemme koostaneet kaksi tutustumispakettia, kampanjahinnoilla, teidän yritysryhmäänne varten. Tutustu kampanjapaketteihin alla:

Parhaat Pikkujoulut 2019

10-40 hlöä

Paketti sisältää:
Fiskars Moulain Noir Ruukkikabaree esityksen ja tapas-lautasen
– Illallinen Fiskars Wärdshusissa

Hinta alk. 64€/hlö (norm. 75€/hlö)

Saatavilla pe 22.11 ja pe 29.11. Paikkoja rajoitetusti, ole nopea!

.

 

Talven kokouspaketti 2019-2020

50-70 hlöä

Paketti sisältää:
Seuraintalo Lukaalin tilavuokran koko päiväksi
– Lounas Ravintola Kuparipajassa
– Aamu-, tai iltapäiväkahvit

Hinta alk. 45€/hlö (norm. 55€/hlö)

Varaukset viimeistään 30.11. Voimassa 31.3.2020 asti.

 

VARAA TILAISUUTESI TAI PYYDÄ TARJOUS TÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVA YHTEYDENOTTOLOMAKE.

Varaa tilaisuutesi tästä

valitse TARJOUSPYYNTÖ ja kirjoita viestikenttään koodi: "Parhaat Pikkujoulut 2019" tai "Talven kokouspaketti 2019-2020". Täytä myös muut tiedot.


KokousVirkistys-tykypäiväHäätPerhejuhlat

Fiskarsin kokoustilat

Fiskarsin Ruukissa on useampi tila joka soveltuu kokoukseen ja yritystapahtumiin. Vanhat ruukkirakennukset ja teollisuustilat luovat jännittävän ympäristön yrityksesi tapahtumalle.
Lue lisää tiloista

Ägräs Distilleryn pikkujoulut

Fiskarsissa toimiva Ägräs Distillery tarjoaa hieman erilaisen joulujuhlan yritysryhmällesi. Miltä kuulostaa villiyrtticocktail -koulu, panimo- ja tislaamokierros tai tasting?
Lue lisää

Aktiviteetit

Kokouksen päätteeksi, tai ennen sitä, on mukava harrastaa jotain aktiviteettia yhdessä ryhmän kanssa. Minkä valitset; ruukkikierros, melonta, tasting tai maastopyöräily?
Katso aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

Suunnittele vierailusi on työkalu jolla voit merkitä itsellesi kiinnostavia kohteita ja räätälöidä oman Fiskars vierailu kokemuksesi.

Kuinka tämä toimii?

Suunnittele vierailusi toiminnalisuuden avulla voit kerätä itseäsi kiinnostavia tapahtumia, aktiviteeteja ja kohteita Minun listalle. Luomasi lista autaa sinua räätlöimään oman näköisesi Fiskars vierailun.

Kerääminen listalle tapahtuu klikkaamalla, missä tahansa sivustolla, tapahtuman, aktiviteetin tai kohteen yhteydessä oleva sydänsymbolia. Kohteen poistaminen omalta listalta tapahtuu painamalla kyseisen kohteen X symbolia

Valmiin listan voit tulostaa tai lähettää sen omaan sähköpostiisi.

Minun lista
Varaa aikaa
Numero kartalla
Suunnittele vierailusi